Försäljning Hus, Pilar, Buenos Aires, Argentina, La Lomada Country Club

Försäljning - Cod. 33917

  • Typ: Hus
  • Område: 360 m²
  • Antal rum: 4
  • Våning: 3

Beläget i en av de mest eftertraktade bostadsområden i Pilar, denna moderna stil egendom med vacker design, mycket ljus och med utmärkt finish ligger på ett centralt område av 1040 m2. Inte att besöka!
Dess fasad återkallas porslin Woodgrain och sten. Fotgängare tillgång till fastigheten är utjämning betong och fordonstrafik tillgång porfyr.
Den har en hall, toalett, vardagsrum med avlånga spis klädd i sten och utgång till galleriet. Kök med dubbla handfat, komplett möbler och ö, gasspis och ugn, matsal och familj. Stora fönster som uppnår en visuell användning av parken i dess amplitud. Desktop / självstudier. Tjänsten område med tvätt och fullständigt beroende. Semicubierta garage med plats för två bilar, galleri med grill och handfat. Designer pool med solarium.
Den övre våningen har en master svit med bekväma omklädningsrum, badrum med designern badkar, dubbla handfat, box dusch och sanitära box. Junior garderob svit med en nedsänkt och två sovrum med plakat som delar ett fack badrum. På den tredje nivån har stora lekrum med tillgång till terrassen som har hörn av brand.
Uppvärmningen sker med golvvärmesystem med oberoende styrkrets. porslin golv. Aluminiumöppningar förseglat glas. Bevattningssystem och anlagd trädgård med grön staket och stenhuggare enligt design.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB