Försäljning Övrigt (Mark), Tigre, Buenos Aires, Argentina, Arroyos Tres Sargentos y Malvinas

Försäljning - Cod. 28838

  • Typ: Övrigt (Mark)
  • Område: 12300 m²
  • Antal rum: 0
  • Våning: 0

Dos Rios Parana Delta - Himmel på jorden

Köp ett paradis bara en båt från Buenos Aires

Det är fantastiskt att du kan köpa ett paradis bara en kort resa bort från den underbara men otroliga bullriga staden Buenos Aires. Platsen jag tar om heter Dos Rios, ett härligt miljövänligt komplex som ligger på Parana Delta (https://en.wikipedia.org/wiki/Paraná_Delta)

Tro mig, om någonstans förtjänar att kallas ett paradis för lugn och skönhet är det Dos Rio. Detta är utan tvekan en otrolig plats att fly till. Det är en plats där du kan återhämta din ande och återskapa din energi. Byggandet i dalen har nyligen varit allvarligt begränsat med regeringen att stoppa nya byggnader för att se till att detta område håller sina öppna utrymmen, sin känsla av lugn och ro och naturligtvis för att skydda det underbara vilda livet och flora och fauna. Den stora nyheten är att du fortfarande kan köpa en tomt på över en hektar här på Dos Rios, bygga din stuga eller hus vid floden och luta dig tillbaka och låt världen stressa medan du är lugn och säker och ändå vara väldigt nära till staden. Regeringens restriktioner för byggandet kommer också att göra att köpa på Dios Rios en stor investering för framtiden, eftersom priserna bara kan stiga.

Låt oss möta det, vi behöver alla en plats att fly till. Problemet är de flesta av de platser som erbjuder vad Dos Rios erbjuder dig, är långt ifrån Buenos Aires. Att komma till dem innebär att slösa mycket tid, mycket körning; massor av stresskämpar med trafik, förhandlingar överfulla flygplatser och självklart reser är dyrt idag. Men med Dos Rios är det inte bara en underbar plats att lugna din spänning i staden, det är väldigt enkelt och snabbt att komma till. På grund av sin närhet till BA kommer du ansträngda och har gott om tid att njuta av vad Dos Rios erbjuder och det som erbjuds är helt fantastiskt .............

Det ligger bara 30kms från staden Buenos Aires men när du är där kommer det att känna sig som 1000kms från kaoset i staden. Denna fredliga plats lever med det mest fantastiska fågellivet. Floden samarbetar med fisk och grönska och lövverk är som om du är i djungeln i ett tropiskt paradis. Staden är inom röra avstånd men dess ljud och kaos kommer inte att röra dig här. Istället kommer du att andas ren luft och höra ljudet av naturen, fåglar som pratar med varandra, träd som böjer sig till brisen och grodorna viskar söta nothings till varandra. Bullret från staden kommer att känna en 1000 km bort och ändå är det så otroligt nära staden.

Dos Rios är ett komplex av över 70 hektar och har bara 32 en hektar tomter på försäljning (24 redan har sålts). Varje tomt har över en hektar mark och alla tomter har flodfront. Resten av landet (över 30 hektar) ägs av Dos Rios samhället, dvs tomten ägarna. Det har ett antal gångbanor byggda för tomten ägarna att njuta av som korsar komplexet för att ta de mest underbara promenader. Med endast 32 fastigheter / tomter totalt kommer det aldrig att vara överfullt så du kan vara säker på din lugn, till skillnad från andra komplex, som är helt överfulla. Dos Rios har också fördelen av en fantastisk swimmingpool för att njuta av en härlig bada i den varma solen för att svalna och ett däckområde med sittplatser och parrilla att laga prefekten asado (glöm inte min inbjudan tack!)

Det finns ingen tvekan om att Dos Rios är en mycket magisk plats att välja som din tillflykt från denna galna värld både vinter och sommar. Med sin plats så nära till staden har det aldrig varit lättare eller fredligare att flyr från galenskapen.

Som redan nämnts har de flesta av tomterna sålts och det finns bara åtta kvarvarande tomter kvar så missa inte. Om du vill bygga en fastighet någonstans nära staden, där du kan koppla av och ladda upp, är Dos Rios den platsen jag lovar dig. Det kommer förmodligen vara det bästa beslutet du någonsin kommer att göra.

Om du vill veta mer om detta fantastiska projekt och upptäck mer, kontakta mig via e-post.
PS. Prispubliceringen är för en re -venta till salu, som ligger i ett fantastiskt läge mycket nära poolen. Den erbjuds till ett bra pris, eftersom ägaren behöver en snabb försäljning.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB