Försäljning Åkermark, Falda del Carmen, Cordoba, Argentina, Falda del Carmen

Försäljning - Cod. 34864

  • Typ: Åkermark
  • Område: 610000 m²
  • Antal rum: 5
  • Byggnadsvilkor: Excellent

UNIQUE MÖJLIGHET FÖR ATT KÖP LAND EGENDOM ENDAST 25 MINUTES KÖRNING FRÅN CORDOBA, DEN NÄST STORA ARGENTINA STADEN.

Detta vackra land på 61 hektar ligger bara 25 minuters bilresa från huvudstaden Cordoba, Argentina, bredvid en charmig by som heter Falda del Carmen. Dess närhet till Cordoba, som erbjuder tillgång till sin internationella flygplats och utmärkta infrastrukturer (sjukhus, företag, hotell, universitet etc.) gör denna bostad till en utomordentlig möjlighet att investera i potentiella utvecklingsprojekt som gated stadsdel eller en golfbana bland många andra möjligheter.

Marken har tillgång via den nationella vägen som kommunicerar staden Alta Gracia med motorvägen som förbinder Cordoba med Carlos Paz. Beläget bara 20 kilometer från Carlos Paz och 7 kilometer från Alta Gracia.

Fastigheten räknas med vatten, el, olika korridorer ordentligt inhägnad och två hus i mycket gott skick.

Córdoba ligger i centrala Argentina, och huvudstaden Córdoba är den näst största staden i Argentina. Tillsammans med de närliggande provinserna Santa Fe och Entre Ríos utgör Córdoba den ekonomisk-politiska förening som kallas centrumregionen.

Provinsen Cordoba har en stark ekonomi på grund av att den är ett främsta turistmål. Audiophiler från hela landet och världen kommer till Cordobá i droves för att njuta av det årliga Cosquín folkmusik, Jesús María Folk och Taming Festivals.
Bortsett från sin festliga atmosfär har Córdoba också viktiga arkitektoniska och kulturella sevärdheter: Museo Provincial Marque de Sobremonte, Fray Jose Antonio de San Alberto-museet, El Cabildo, 1700-talet eller rådhuset, den romanska Iglesiakatedralen och Jesuit Iglesia de la Compania.
Córdoba har i allmänhet mildt väder, rimligen små floder, sjöar och räknar med berg som når nästan 3000 meter höjd och Mar Chiquita, en av de största saltvattenlagunerna på den sydamerikanska kontinenten.

Vänligen kontakta mig för mer information.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


Ad postat av Private
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB