Försäljning Lantgård, San Rafael y San Carlos, Mendoza, Argentina, Picada YPF camino ganadero por Capiz, San Carlos, Mendoza

Reserved negotiation

Försäljning - Cod. 31592

  • Typ: Lantgård
  • Område: 94149 m²
  • Antal rum: 0
  • Våning: 0
  • Byggnadsvilkor: Good

BESKRIVNING AV EGENDOM:

Uppfödningsplats för boskap på 94.149 hektar.
 
FUNKTIONER:

Vistelsen är en anläggning som integrerar ett totalt område på 94.149 hektar. Denna plats erbjuder investerare mycket intressanta och fördelaktiga perspektiv på grund av sitt geografiska tillstånd i förhållande till staden Mendoza (140 km). Andra viktiga stadscentra, som San Carlos, Tunuyán och San Rafael, Panama, samt internationella flygplatser.
Huvudaccessen ligger 35 km bort. av National Route No. 40, även om den också skulle kunna nås genom sydöstra hörnet genom Provincial Route No. 153.
Den ekonomiska utvecklingen är huvudsakligen baserad på boskapsproduktion, den har en viktig infrastruktur när det gäller vägar, akvedukter, korraler, dricksfontäner, vattna väderkvarnar, vattentankar, fällor för att samla djur, bostäder för personal och arbetsgivare. Den här sistnämnda, även om den är av blygsam stil, har två rum, vardagsrum, kök till del, radiostation, kylskåp till gas, elektriskt ljus som matas av solpaneler, har 70m2 plus ett litet skjul vilket gör totalt 120 meter täckta .-

Närmaste elektriska ledningar är 25 km bort.
Det är också värt att notera att fältets omkrets är helt förbunden (i perfekt skick) utom i den södra delen som är avgränsad av en Huaiquería av betydande höjd.
I nordväst om byggnaden är en fraktion av 7.000 hektar inhägnad. Med perimeterförslutningar, gjorda med högmotståndstråd i 5 strängar och poler av Itin-trä, Algarrobo och plommonträd, med motsvarande tillträdesportar.
Och i öst är en fraktion av 3000 hektar inhägnad.
De nämnda förbättringarna beskrivs nedan:

FÖRSTÄLLER: 13 (tretton) .-
AGUADAS: 35 (trettiofem) .-
AQUEDUCTOS PROVINIENTES DE VERTIENTES NATURALES: 180 (ett hundra och åttio) Kilometer .-
CORRALS: 30 (trettio) .-
INTERNA WIRES: 40 (fyrtio) Kilometer .-
INTERNA VÄG: 280 (tvåhundra och åttio) kilometer vägar .-
HUS: 5 (fem) Hus för personal.-
Vattenförvaringstankar: (7) sju tankar med en kapacitet på 300 000 liter vardera.

KLIMAT OCH JORD
Mendoza klimat är halvtorkat.
Mendoza, har mycket höga temperaturer på sommaren och väldigt låg på vintern. Nedfallet överstiger knappt 250 mm per år. Den nord-sydliga banan av bergskedjorna hindrar inte förflyttningen av polär eller tropisk luft.
Det finns en ökning av nederbördsindexet mot söder på grund av ett större anticyklonalt inflytande från väst och sydväst.
Rummets golv presenterar naturliga skillnader i terrängen eller Sandy Sandy-marken. (hondeadas och hillocks), kan du också se platta som omfattas av träd och buskar som är typiska för den infödda floran i området, såsom: jarilla; chañares; carob träd; molle; Zampa; etc. Det har också mjuka betesmarker som är lämpliga för utfodring av boskap. Också i sydöstra delen är jorden lite mer sandig men med riklig vegetation, till skillnad från nordvästra delen som trots att den vegetation som nämns ovan är mer jordig än sandig.

Inkluderar hacienda och maskiner. cirka 1 600 huvud av nötkreatur.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


Ad postat av Private
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB