Försäljning Villa, Bariloche, Rio Negro, Argentina, Peninsula San Pedro

Försäljning - Cod. 29796

  • Typ: Villa
  • Område: 317 m²
  • Antal rum: 8
  • Våning: wood

Imponerande nyckel, inkomstbringande egendom i en grönskande, privat miljö.

En exceptionell fastigheter möjlighet ligger i en exklusiv San Carlos de Bariloche, Argentina stadsdelen är denna dyrbara tre hus egendom inbäddat på ett tunnland av anlagda landskapsarkitektur.

Alla bostäder är väl konstruerade, handgjorda Patagonien arkitektur mästerverk som erbjuder skräddarsydda trädetaljer, vackra Bariloche murverk egenskaper och integrerade glastak samt personliga integriteten, privat parkering och en inhägnad säkerhet.

Huvudbyggnaden är konstruerad av berg cypress och är en väl anlagd planlösning motsvarande 182 kvadratmeter. Boytan är rymligt uppdelad i en överdimensionerad vardagsrum, stor matsal, tre sovrum (befälhavaren detaljerad med en jacuzzi och klädkammare), två badrum och ett vardagsrum. Köket är inställd för ivrig kock, med en bonus frukostplats.

Pensionatet är en rymlig två sovrum, två badrum, 65 kvadratmeter planlösning, perfekt för alla typer av gäster: familjer, medresenärer eller par. Också konstruerat av berget cypress hemmet accessorized med intrikata vackra detaljer som en sten spis, väl placerade takfönster, och logga accenter.

En tredje struktur för närvarande fungerar som en vaktmästare hus, men kan också vara en annan pensionat om så önskas. Denna 40 kvadratmeter stuga har två sovrum, ett badrum, en effektiv kök och separat matplats.

Dessutom ingår en sluten grill / lekstuga (även känd som en Quincho). Denna öppna byggnad har en separat matplats - utmärkt för underhållande - och eget badrum och uppvärmning. Som en extra bonus, det finns ett garage och byggnadsutrymme som utsetts för tvätt, en verkstad och lagring.

Runt fastigheten är en ren och vackert anlagd park inställning. Utformad med en etablerad gräsyta, inhemska växter, gamla tillväxt träd och blomstrande rabatter, är inställningen inbjudande och perfekt för att uppleva lugnet i en sann Patagonien trädgård. Grunderna erbjuder också blickar lysande blues av sjön Nahuel Huapi.

Låt inte denna chans att äga en fantastisk, inkomstbringande egendom i paradiset förbi dig.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB